B.V.S. Organiseert :

27ste Grote Prijs van Spierdijk

Beste bowlingvrienden,

 

Op 4, 5 en 6 maart 2011 is het zover, dan zal de 27ste GROTE PRIJS van SPIERDIJK weer van start gaan.

 

Wij hopen u ook dit jaar weer te mogen begroeten in onze knusse bowling om een gooi te doen naar het niet geringe prijzengeld, 3.045,00 bij een vol toernooi (8 series).

 

Cafe Duijn Bowling Spierdijk, ook dit jaar weer hoofdsponsor van dit toernooi, heeft in de zomer van 2010 nieuwe kunststofbanen laten installeren. Dit zal voor velen een reden zijn om deel te nemen aan ons toernooi.

 

Wacht daarom niet te lang met inschrijven want de afgelopen jaren is de belangstelling voor dit toernooi onverminderd groot gebleven en vol is vol.

 

Tijdens het toernooi zullen alle tussenstanden weer via het internet te volgen zijn op ons internetadres www.bvspierdijk.nl .

 

En mocht het bowlen niet zo goed gaan dan hoeft u niet met lege handen naar huis.

Ook dit jaar zal onze loterij bestaan uit overvolle prijzentafels, waaronder net als voorgaande jaren een aantal prachtige hoofdprijzen.

 

De Toernooicommissie staat, net als de afgelopen jaren, weer voor u klaar om u in een ontspannen sfeer te laten inspannen.

 

Rest mij niets meer dan de deelnemers, de toernooicommissie en de bediening weer een goed en gezellig toernooi te wensen en adviseer ik nogmaals iedereen op tijd in te schrijven, zodat u kunt spelen in de door u gewenste serie.

 


Toernooi-Commissie

Bowling Vereniging Spierdijk