Start van het nieuwe Bowlingseizoen & Corona

Vanaf maandag 31 augustus starten we weer met het nieuwe seizoen.

Zoals jullie via de berichtgeving van de NBF hebben vernomen mag er per 1 Juli in heel Nederland weer gebowld worden. Daarbij is het niet verplicht om in de spelersruimte 1,5e meter afstand te houden. Ook het spelen van wedstrijden is direct weer toegestaan. Het blijft echter van belang om verantwoord met deze versoepeling om te gaan! Dat betekent dat onderstaande punten belangrijk blijven, waarbij enkel de 1,5e meter regel geldt buiten de spelersruimte.

Verder heeft het bowlinghuis haar maatregelen getroffen waarbij het protocol met de lokale autoriteiten is besproken en goedgekeurd. Tijdens de 1e speelweek zal het bowlinghuis een toelichting geven aan ons hoe we goed met de maatregelen om moeten gaan.