Algemene Ledenvergadering 19 oktober 2019

Wanneer: Zaterdag 19 oktober 2019

Tijdstip: 15:00

Waar: Bowling Spierdijk

Bij deze willen wij weer mededelen dat de Algemene Ledenvergadering ook dit jaar weer plaats zal vinden. De Agenda en de te bespreken stukken zijn per e-mail beschikbaar gesteld en de agenda en notulen vorig jaar kan hier worden gedownload:

Agenda ALV 19 oktober 2019
– Notulen Algemene Ledenvergadering 2018-10-13

Naar aanleiding van de agenda en de stukken kunnen er voorafgaand aan de vergadering vragen en/of opmerkingen zijn die zijn opgekomen na het lezen/doornemen van de stukken.

Schroom dan niet om ook dit kenbaar te maken aan het bestuur en stuurt dan een mail uiterlijk zaterdag 5 oktober september 2019 naar info@bvspierdijk.nl. Wij zullen deze dan opnemen op de agenda als ingekomen stuk/vraag en zullen wij deze behandelen tijdens de vergadering.

Alvast dank en tot zaterdag 19 oktober 2019!

Namens het Bestuur,

Arne Wijnja
Voorzitter BV Spierdijk
arne@bvspierdijk.nl