Stand na dag 1 – 35e Grote Prijs van Spierdijk

We zijn weer van start gegaan met ons mooie en bovenal gezellige toernooi in de knusse bowling van Cafe Duijn Bowling Spierdijk!

Wat zijn we verheugd dat we het toernooi met 118 deelnemers (!!!) hebben mogen starten. Wij zijn dan ook erg dankbaar voor allen die hebben ingeschreven.

Ook kunnen we melden dat de prijzentafel van de loterij weer heel goed gevuld is met mooie prijzen waaronder een Smartphone Xiaomi Redmi 6 en de Bluetooth Speaker JBL Link als hoofdprijzen die komende zondag 24 februari 2019 vanaf 14.00 zal worden uitgereikt. 

Serie 1 was een mooie aftrap van het toernooi waarbij Jack Gerdes mooi op dreef was met een serie 1058 en staat 2e in de tussenstand na vandaag. Ruud Bakker gooide de hoogste game van deze serie 1 met een 235 game. Bij de dames gooide Robin van den Brink een game van 192 en heeft daarmee de hoogste game bij de dames in handen na vandaag.

Tijdens serie 2 maakten een paar mannen duidelijk dat zij zondag heel graag tijdens de halve finale kans willen maken op een plek in de finale.

Dave Smal kwam tot een serie 1046 en staat nu 4e, Jeffrey Poen gooide zijn hoogste game van 216 in een serie van 1053 en staat nu 3e in de rangschikking. Arne Wijnja begon heel sterk met een 234 en een 235 en reikte tot een serie van 1065 en voert nu de ranglijst aan.

Wordt morgen vervolgd waar 4 series op het programma staan.

Zie hieronder de stand na serie 2:

Dames-voorronde_uitslagen-na-serie-2

Heren-voorronde_uitslagen-na-serie-2

Teams-voorronde_uitslagen-na-serie-2