35e Grote Prijs van Spierdijk 2019 – Toernooi informatie

Beste bowlingvrienden en vriendinnen,

Het is bijna zover, we zijn alweer aanbeland bij de “35ste GROTE PRIJS van SPIERDIJK” en voor de 1e keer in ons bestaan gaan wij het toernooi veranderen.

LET OP: Dit jaar zal het toernooi gespeeld gaan worden in DUBBELS waarin plaatsing voor de individuele halve finale afgedwongen kan worden.

Vanaf vrijdagavond 22 februari 2019 gaan we weer 3 hele gezellige dagen tegemoet. Wij vertrouwen er dan ook op dat u als trouwe deelnemer, weer van de partij zal zijn.

Zo zal onze hoofdsponsor Gerard van Cafe Duijn Bowling Spierdijk er voor zorgen dat de banen in topconditie zijn en zal Hélène met haar keukencrew u weer voorzien van de diverse saté- en hamburgerschotels.

En ook dit jaar hebben de dames van de loterij weer een overvolle prijzentafel weten te verzorgen, met als klapstuk weer een geweldige hoofdprijs verzorgd door een van onze sponsoren!

Tijdens het toernooi staat de Toernooicommissie weer voor u klaar om u in een ontspannen sfeer te laten inspannen.

En zoals u gewent bent van ons zullen alle tussenstanden, zowel individueel als de teams, weer via het internet te volgen zijn op ons internetadres www.bvspierdijk.nl.

Wij zien uw inschrijving graag digitaal tegemoet via MijnNBF:
https://secure.bowlingnbf.nl/mijnnbf/gebruiker/login

Voor meer informatie zie het boekje met verdere informatie of zie de serieindeling voor welke serie u kunt inschrijven.

Boekje: FINAL 35e GPS 2019 boekje – C686 – def