Oproep Algemene Ledenvergadering

Wanneer: Zaterdag 21 oktober 2017

Tijdstip: 15:00

Waar: Bowling Spierdijk

Bij deze willen wij u mededelen dat de Algemene Ledenvergadering ook dit jaar weer plaats zal vinden.

De Agenda en de te bespreken stukken zullen binnenkort beschikbaar worden gesteld zodat u deze kunt doornemen voor de start van de vergadering.

Mocht u iets hebben waarvan u vindt dat het tijdens de algemene ledenvergadering besproken dient te worden stuurt u dan komende week maar uiterlijk voor maandag 11 september 2017 een e-mail met uw agendapunt naar: info@bvspierdijk.nl

Wij zullen uw punt dan opnemen in de agenda.

Naar aanleiding van de agenda en de stukken kunnen er voorafgaand aan de vergadering vragen en/of opmerkingen zijn die bij u opkomen na het lezen/doornemen van de stukken.

Schroom dan niet om ook dit kenbaar te maken aan het bestuur en stuurt u dan uw vragen eveneens naar info@bvspierdijk.nl, dan heeft het bestuur ook de gelegenheid om uw vraag te beantwoorden tijdens de vergadering.

Verder zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden en interesse hebben om zijn/hun deskundigheid ter beschikking te stellen en/of het gewoon leuk vinden om wat voor de vereniging te betekenen.

Meldt u zich dan aan bij een van de bestuursleden (Conny, Esther of Arne) en dan gaan we graag het gesprek of we wat voor elkaar kunnen betekenen !!

Alvast dank en tot de 21ste van oktober!

Namens het Bestuur,

Arne Wijnja
Voorzitter BV Spierdijk
arne@bvspierdijk.nl